Ποιον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στηρίζει ο Άγγελος Κωνσταντάκης; Μπορεί να είναι δόκιμο μέλος του ΝΔ αλλά το ΠΑΣΟΚ μένει πάντα στην καρδιά του

Πολλοί αναγνώστες μας ρωτούν ποια είναι η θέση του Άγγελου Κωνσταντάκη στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και ποιον υποψήφιο στηρίζει για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Άγγελος Κωνσταντάκης εδώ και 2 χρόνια περίπου έχει υποβάλει αίτηση και έχει την ιδιότητα του δόκιμου μέλους της Νέας Δημοκρατίας πλην όμως η αλήθεια είναι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα στην καρδιά του και ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρεται  για τα δρώμενα στον πολιτικό χώρο προέλευσής του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πηγές μας, για αυτόν ακριβώς τον λόγο επειδή δηλαδή είναι “παιδί” του ΠΑΣΟΚ μάλλον κλίνει προς τη πλευρά του Γεώργιου Παπανδρέου αφού δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη στο γιό του Ανδρέα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις