Κεφαλονιά, Νησί για όλους: Επίσκεψη στη Δημοτική Αγορά Αργοστολίου

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου μέλη της Παράταξης «Κεφαλονιά, νησί για όλους» επισκέφθηκαν τη Δημοτική Αγορά Αργοστολίου.

Συζητήσαμε με τους παραγωγούς που στεγάζονται στον χώρο, οι οποίοι μας ενημέρωσαν για τα προβλήματα που εντοπίζουν στη λειτουργία της αγοράς, τους καταναλωτές που στηρίζουν τα μαγαζιά τους ανά εποχή αλλά και για πιθανές λύσεις ώστε η αγορά να γίνει πιο ελκυστική στον ντόπιο αλλά και στον επισκέπτη του Αργοστολίου.

Σαν παράταξη θέλουμε μια Δημοτική Αγορά «ζωντανή», πόλο έλξης για τους Τουρίστες και πυλώνα στήριξης των ντόπιων παραγωγών και προϊόντων.

Η σημερινή εικόνα της Δημοτικής Αγοράς δείχνει ότι υπάρχει χώρος βελτίωσης της λειτουργίας της και είναι ένα ζήτημα το οποίο θα μελετήσουμε και θα θέσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο προτάσεις ώστε το κτίριο της Δημοτικής αγοράς να μπει στο χάρτη και να γίνει τοπόσημο της πόλης.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις