Ο Απόστολος Κατσιφάρας στην Κεφαλονιά υπέρ Γιώργου Παπανδρέου

Ο Απόστολος Κατσιφάρας στην Κεφαλονιά υπέρ Γιώργου Παπανδρέου

Λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, o επικεφαλής της Παράταξης “Δικαίωμα στην Πρόοδο” της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τ. Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας έρχεται στην Κεφαλονιά προσκεκλημένος των φίλων και υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου.

Οι ίδιοι απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος για να αποτελέσει η εκλογική διαδικασία της 5ης Δεκεμβρίου αφετηρία για την ανάκαμψη και ανασυγκρότηση της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης, ώστε να καταστεί ξανά κυρίαρχη πολιτική δύναμη και να πρωταγωνιστήσει στην πολιτική ζωή του τόπου.

Ο κ. Κατσιφάρας θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στις 16.00, στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς Ιθάκης.

Νωρίτερα, στις 10.30 το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, ενώ στις 11.30 θα έχει συνάντηση με την Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου. Στις 13.00 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Δημαρχείο Αργοστολίου, όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις