Πόρος: Ο Δήμος Αργοστολίου θυμήθηκε να ενημερώσει τους γονείς για το κλείσιμο του σχολείου 07.45 με αποτέλεσμα τα παιδιά να περιμένουν το λεωφορείο στη βροχή!

Η απίστευτη προχειρότητα και αδιαφορία της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου είχε ως αποτέλεσμα τα παιδιά του Πόρου να περιμένουν μέσα στη βροχή το σχολικό λεωφορείο το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ!

Λόγω έκτακτων συνθηκών αποφασίστηκε να μην ανοίξει το σχολείο στον Πόρο και φυσικά το λεωφορείο του ΚΤΕΛ δεν πήγε να παραλάβει τους μαθητές.

Όπως καταγγέλουν γονείς στο ekefalonia.gr, o δήμος Αργοστολίου δεν θεώρησε ότι έπρεπε να ενημερώσει τους γονείς έγκαιρα και τις 07.45 που το θυμήθηκε τα παιδιά ήδη περίμεναν μέσα στη βροχή ως αποτέλεσμα της ανικανότητας και της πλήρους ανευθυνότητας των αρχών.

Από χθες δεν θα έπρεπε οι αρμόδιοι να μεριμνήσουν και να ενημερώσουν γονείς, μαθητές και ΜΜΕ;

Άραγε υπάρχει κάποιος να αναλάβει την ευθύνη ή απλά τα μέσα ενημέρωσης του Δημάρχου δεν θα το αναφέρουν σαν γεγονός και έτσι θα ξεχαστεί;

ekefalonia.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις