Οδηγίες προς τους πολίτες του Πόρου για τις μετακινήσεις τους κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας

Η κοινότητα Πόρου παρακαλεί τις πολίτες που κατοικούν στην περιοχή Ράγια πόρου να λάβουν έγκαιρα τα ενδεδειγμένα μέτρα στις οδικές μετακινήσεις τους για την επερχόμενη κακοκαιρία.

Σας ενημερώνουμε ότι με μοναδικό στόχο την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα, για παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες για την ασφάλεια των πολιτών ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής της γέφυρας Μπέλεϊ του Πόρου, και ζητήθηκε από τον ανάδοχο του έργου η άμεση αποπεράτωσή του έργου το συντομότερο δυνατό.

Με την έναρξη εργασιών της γέφυρας έγινε επίσπευση και ολοκλήρωση της κατασκευής του πεζόδρομου που επιτρέπει την άνετη διέλευση αποκλειστικά και μόνο στους πεζούς και δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων.

Για τις μετακινήσεις των οχημάτων είναι ο παραλιακός δρόμος του ποταμιού, που σε εκδήλωση έντονης βροχόπτωσης και για κάποιο χρονικό διάστημα μετά, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

Α) Αποφύγετε τις μετακινήσεις σας πεζή ή µε το αυτοκίνητό σας, σε πλημυρισμένο δρόμο στο ποτάμι .

Β) Μεταβάλλετε το πρόγραμμα της μετακίνησής σας.

Γ) Ενημερωθείτε εκ των προτέρων για την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Δ) Παρατηρήστε προσεκτικά το ύψος του νερού επι του οδοστρώματος στο ποτάμι.

Θα θέλαμε τέλος να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Όπως πυροσβεστικό, όχημα και προσωπικό σε ετοιμότητα στη περιοχή Ραγια.

Για περισσότερες πληροφορίες θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε με τον Α/Δήμαρχο ΔΕ Ελειού-Πρόννων κο Κουρκουμέλη Νικόλαο 6972336053 και με τον πρόεδρο της κοινότητας Πόρου κο Οδυσσέα Γαλιατσάτο 6932638470.

Ο πρόεδρος Πόρου

Οδυσσέας Γαλιατσάτος.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις