“Ξεγυμνώνει” την δημοτική αρχή Μιχαλάτου ο Νίκος Παπαδάτος για την “γκάφα” της στην γέφυρα του Πόρου

Με μία ανάρτηση-πάρθιο βέλος  ο δημοτικός σύμβουλος και στέλεχος της παράταξης του Νίκου Ανουσάκη Δήμος Αργοστολίου: Παρών και μέλλον” Νίκος Παπαδάτος “ξεγυμνώνει” τη δημοτική αρχή Μιχαλάτου για την τεράστια “γκάφα” της στο ζήτημα της γέφυρας του Πόρου που έχει ξεσηκώσει τους κατοίκους της περιοχής.

Ας δούμε όμως τι αναφέρει στην παρέμβαση του ο Νίκος Παπαδάτος:

H δική μου λογική λέει ότι πρώτα παραλαμβάνουμε τα υλικά επισκευής και προγραμματίζουμε να γίνουν οι εργασίες επισκευής άμεσα, και μετά ξηλώνουμε τη γέφυρα – μόνη πρόσβαση προς την περιοχή Ράγια Πόρου όταν το ποτάμι κατεβάζει νερό ! Για τη Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου τα πράγματα έπρεπε να γίνουν ανάποδα. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε ! O Πόρος κόπηκε στα δύο ! ( Φωτο από fb Dina Tsigounis).
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις