Γιάννης Πετράτος Ισχυρή Κεφαλονιά – Κατεστραμμένο μετά από ενάμιση χρόνο απόλυτης εγκατάλειψης το καινούριο γήπεδο Τζαννάτων

Γιάννης Πετράτος Ισχυρή Κεφαλονιά – Κατεστραμμένο μετά από ενάμιση χρόνο απόλυτης εγκατάλειψης το καινούριο γήπεδο Τζαννάτων.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους όσον αφορά την τραγική κατάσταση του γηπέδου Τζαννάτων το οποίο παραδόθηκε ολοκαίνουριο και σε άριστη κατάσταση το Φεβρουάριο 2019 και έτσι για μία ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά θα παραμείνει κλειστό παρά τις υποσχέσεις του κ. Μιχαλάτου.

Όλοι θυμόμαστε ότι με απόφαση Δημάρχου ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας του γηπέδου με σκοπό την βελτίωση και την ανακαίνιση του χώρου αλλά από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα το καινούριο μας γήπεδο αφέθηκε στην τύχη του.

Παρά τις υποσχέσεις του νέου Δημάρχου, Θεόφιλου Μιχαλάτου, ότι θα δώσει το βάρος του στην περιφέρεια του Δήμου και στα χωριά, το γήπεδο στην περιοχή του Πόρου εγκαταλείφθηκε στη μοίρα του με αποτέλεσμα οι αθλητικές δραστηριότητες και η τοπική ομάδα να μετακινείται στην Σκάλα για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
Χωρίς κανένα ενδιαφέρον, παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες, η δημοτική αρχή Μιχαλάτου έδειξε και δείχνει προκλητική αδιαφορία και έτσι το γήπεδο και τα κτιριακά του πλέον είναι εντελώς κατεστραμμένα.

Με εκτίμηση

Γιάννης ΠετράτοςΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις