Αρχαιρεσίες Συλλόγου Ιδιοκτητών και Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων και Εξοχικών Κατοικιών Πυλάρου

Αρχαιρεσίες Συλλόγου Ιδιοκτητών και Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων και Εξοχικών Κατοικιών Πυλάρου.

Σας γνωρίζουμε τη Σύνθεση του νέου Δ.Σ του Συλλόγου Ιδιοκτητών και Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων και Εξοχικών Κατοικιών Πυλάρου ,όπως αυτή προέκυψε έπειτα από τις Αρχαιρεσίες που πραγματοποιηθήκαν, στις 03/10/2021  στο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλάρου στην Αγία Ευφημία, από τα Μέλη του Συλλόγου.

Πρόεδρος : Ανδρικοπούλου Αφροδίτη

Αντιπρόεδρος : Αλεξάτος Διονύσιος

Γεν.Γραμματέας : Μπάλλας Σταύρος

Ταμίας : Βασιλοπούλου Ελένη

Μέλος : Αλυσανδράτου Μυρτώ.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους Συναδέλφους για την εκλογή τους καθώς και όλα τα Μέλη για την άψογη διαδικασία και συμμετοχή & να ευχηθούμε μια αγαστή και δημιουργική συνεργασία προς όφελος των Τουριστικών Επιχειρήσεων της περιοχής της Πυλάρου.

 

Για το Δ.Σ της Ομοσπονδίας

 

ο Πρόεδρος                              ο Γεν. Γραμ.

        Ατσάρος Δημήτριος                Μουρελάτος Σπυρίδων
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις