Ξεκινάνε οι εγγραφές στο Θεατρικό Εργαστήρι Τέχνης Κεφαλονιάς

Το Θεατρικό Εργαστήρι Σύγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς ξεκινά την εγγραφή νέων μελών για τα μαθήματα Θεατρικής παιδείας και την παραγωγή των επόμενων θεατρικών έργων.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης και με βάση τα απαιτούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας [Βύρωνος και Λάσσης]. Τα μαθήματα θα γίνονται με την καθοδήγηση του δασκάλου μας και σκηνοθέτη Πάνου Βαρδάκου.
Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος στα τηλέφωνα 698573666 & 697483928 Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας για να μοιραστούμε την μαγεία του Θεάτρου και της τέχνης γενικότερα !
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις