Μία παράβαση στην Κεφαλονιά για μη χρήση μάσκας

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, το διάστημα από (11.10.2021) έως και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (12.10.2021), διαπιστώθηκαν (12) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (2) στη Λευκάδα και (1) στην Κεφαλονιά, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων -κατά περίπτωση-, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, βεβαιώθηκαν (2) παραβάσεις στην Κέρκυρα, για μη χρήση μάσκας από επιβαίνοντες σε ταξί, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 150 ευρώ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις