“Θεόφιλε παράτα τα”, γράφει ο “Ημερήσιος”-Η ιστορική τοπική εφημερίδα εκτιμά ότι η παράταξη Ανουσάκη ενδυναμώνει στρατηγικά με την προσχώρηση του Τζωρτζάτου

Την εκτίμηση ότι η παράταξη Ανουσάκη πέτυχε μία στρατηγική σημασίας επιτυχία με την προσχώρηση του Τζωρτζάτου Γιώργου εκφράζει η ιστορική και μοναδική πλέον τοπική εφημερίδα “Ημερήσιος” με πρωτοσέλιδό της.

Μάλιστα προχωράει την πολιτική της εκτίμηση και ένα βήμα παραπέρα προτρέποντας τον νυν Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο “να τα παρατήσει από τώρα”. Είναι γεγονός ότι ο Γιώργος Τζωρτζάτος ο οποίος διετέλεσε επί μακρά σειρά ετών Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορτηγών της Ελλάδος, έχει μία μακρά εμπειρία στα πολιτικά δρώμενα και η επιστροφή του στο φυσικό πολιτικό-κοινωνικό του χώρο δίνει μία άλλη πνοή στην παράταξη Ανουσάκη που σταδιακά εδραιώνεται ως η Αυτοδιοικητική δύναμη που θα δώσει την τελική μάχη στο δεύτερο γύρο με την παρούσα δημοτική αρχή Μιχαλάτου.

Η περίοδος που ο Θεόφιλος Μιχαλάτος είχε την εντύπωση πως θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές έχει παρέλθει και είναι έκδηλη πλέον η αμηχανία του και η πολιτική του αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ας δούμε όμως το πρωτοσέλιδο του “Ημερήσιου”
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις