Παρίσης: Κ. Μιχαλάτε δεν ασχολείστε με το νοσοκομείο που δεν έχει αναισθησιολόγο αλλά τρέχετε μόνο για εκλογές και ψηφοθηρία! 

Παρίσης: Κ. Μιχαλάτε δεν ασχολείστε με το νοσοκομείο που δεν έχει αναισθησιολόγο αλλά τρέχετε μόνο για εκλογές και ψηφοθηρία!

Πριν λίγες ημέρες η αναισθησιολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς κα. Ελπίδα Ζαχαράτου παραιτήθηκε εξαιτίας των γνωστών συνθηκών που επικρατούν και παρά τις πολυδιαφημιζόμενες υποσχέσεις του κ. Μιχαλάτου ότι θα λύσει τα προβλήματα του νοσοκομείου.

Σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή για το νησί μας αφού η έλλειψη αναισθησιολόγου θέτει σε τεράστιο κίνδυνο την υγεία των Κεφαλλονιτών, ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος ασχολείται μανιωδώς με τις εκλογές του εμπορικού συλλόγου έχοντας ως μοναδικό ενδιαφέρων τις ψήφους.

Η ανευθυνότητα σας κ. Δήμαρχε είναι πρωτοφανής στα χρονικά της Κεφαλονιάς αφού το μόνο που δείχνει να σας απασχολεί είναι οι εκλογές και ενώ η κατάσταση στο χώρο της υγείας έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Κ. Μιχαλάτε, αφήστε τις ψήφους, αφήστε τα ρουσφέτια, αφήστε τις εκλογικές συναλλαγές και ασχοληθείτε με το νησί μας και τους Κεφαλλονίτες για όσο καιρό είστε ακόμη Δήμαρχος.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=6457455770938822&set=a.100727496611713&type=3
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις