“ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ”: Έναρξη μαθημάτων για τη νέα χορευτική χρονιά

Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Κεφαλονιάς “ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς 2021-2022 από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου.

Φέτος, μάλιστα,  αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τη διεξαγωγή των μαθημάτων μας στο κέντρο του Αργοστολίου και συγκεκριμένα στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας “Ο Απόστολος Παύλος”. Για την παραχώρηση της αίθουσας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας και ιδιαίτερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Δημήτριο και τον Αρχιμανδρίτη, Σπυρίδωνα Πετεινάτο.

Όπως κάθε χρόνο, θα λειτουργήσουν τρία τμήματα ενηλίκων κάθε Δευτέρα και Πέμπτη (18:00-19:00, 19:15-20:15 και 20:30-21:30)  καθώς και παιδικά τμήματα κάθε Τρίτη (18:00-19:00, 19:15-20:15). Παλιά και νέα μέλη του συλλόγου θα χρειαστεί να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους καθώς λόγω των ειδικών συνθηκών τα τμήματα θα είναι ολιγομελή.

Στα μαθήματα μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι το επιθυμούν με την προσκόμιση των απαραίτητων εγγράφων (πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό rapid test). Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6949762369.

 
Για τον Λαογραφικό Χορευτικό 
Όμιλο Κεφαλονιάς “ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ”
 
Χρήστος Λ. ΜεγαδούκαςΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις