Το Γενικό Νοσοκομείο ευχαριστεί το Δήμο Κεφαλονιάς

Ευχαριστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας στον Δήμο Αργοστολίου.

    Το Γ.Ν. Κεφαλληνίας ευχαριστεί το Δήμαρχο Αργοστολίου Κο Θεόφιλο Μιχαλάτο και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την έμπρακτη στήριξή τους στην προσπάθεια για την επάνδρωση του Νοσοκομείου με ειδικευμένους γιατρούς.

   Υπενθυμίζουμε ότι η υποβολή δικαιολογητικών  για τις τέσσερεις (4) θέσεις μονίμων ιατρών που έχουν προκηρυχθεί ( δύο μονίμων Παθολόγων Επιμελητών Α΄ και δύο μονίμων Αναισθησιολόγων Επιμελητών Α΄ και Β΄), ξεκίνησε ήδη και λήγει στις 07-10-2021.

   Η ίδια περίοδος υποβολής δικαιολογητικών ισχύει και για τις 2 θέσεις Παθολόγων Επιμελητών Β΄ που έχουν προκηρυχθεί  για το Γενικό  Νοσοκομείου « Μαντζαβινάτειο»  Ληξουρίου.

 Ο Διοικητής του Γ.Ν. Κεφαλληνίας

 Δημήτριος Μαρτίνης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις