Ο ΝΟΑ συμμετείχε στους 2ους Διεθνής Αγώνες Κωπηλασίας στα Ιωάννινα

Τα ο Δ.Σ. του Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ σας κάνει γνωστό ότι στις 19 Σεπτεμβρίου συμμετείχε στους 2ους Διεθνής αγώνες αφιερωμένους  «εις μνήμη Σωτηρίου Στάμο»  που διεξήχθησαν στα Ιωάννινα . Η κωπηλατική μας ομάδα συμμετείχε με 5 αθλητές  και σημείωσε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

1)  3η θέση στους 6  ΔΗΜΑΤΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  στο σκιφ παίδων ανάπτυξης ( γεν.2007 -2008)

2)  3η θέση στους 6 ΔΗΜΟΥΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – ΒΑΣΙΈΙΟΣ  στο σκιφ παίδων ανάπτυξης ( γεν.2009 -2010)

3)  3η θέση  στις 6 ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΙΣΑΒΕΛΛΑ – ΑΓΓΕΛΙΚΗ  στο σκιφ κορασίδων ανάπτυξης ( γεν.2009 -2010)

4)  4η θέση στις 7 ΜΕΡΚΑΙ ΣΑΜΠΙΕ σκιφ κορασίδων

5)  4η θεση στους 6 ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ  στο σκιφ παίδων ανάπτυξης ( γεν.2009 -2010)

          Τα παιδιά μας έδειξαν για ακόμα μια φορά τις ικανότητες τους αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες για το μέλλον, και στα οποία  ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή σχολική χρόνια. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά την εταιρεία IONIAN P. LINES και τον κύριο ΛΙΑΤΟ ΜΙΧΑΛΗ  για την ευγενική χορηγία των ακτοπλοϊκών εισιτήριων. Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των παιδιών που ως αρωγοί μας, στηρίζουν τις δικές μας προσπάθειες και αυτές των παιδιών.

          Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας κύριο  ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗ  ΣΠΥΡΟ – ΓΕΡΑΣΙΜΟ για την άρτια προετοιμασία των αθλητών και την επιτυχημένη αποστολή.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις