Ο Ανδρέας Λοβέρδος επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αργοστολίου

Αργοστόλι, 23-09-2021

Σήμερα ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, Βουλευτής ΚΙΝΑΛ και τέως Υπουργός μαζί με τους συνεργάτες του, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος  Θεόφιλος Μιχαλάτος. Στη συνάντηση επίσης συμμετείχαν ο Α/Δήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός και ο Α/Δήμαρχος Σπύρος Σαμούρης.

Ο κ. Λοβέρδος ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μητροπολιτικός δήμος καθώς και για τις προτεραιότητες και τον προγραμματισμό έργων και δράσεων που έχει σχεδιασθεί και βρίσκεται σε υλοποίηση.

Η συνάντηση έκλεισε με την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την πορεία της αυτοδιοίκησης α΄ βαθμού και τη σχέση της με την κεντρική διοίκηση.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις