Προμήθεια σκυροδέματος & σωληνωτών οχετών  

 Προμήθεια σκυροδέματος & σωληνωτών οχετών

Χθες, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021,  στο Γραφείο Δημάρχου  υπογράφηκαν οι δύο συμβάσεις Προμήθειας σκυροδέματος και σωληνωτών οχετών, συνολικής αξίας 202.505,64 €, που υλοποιούνται στα πλαίσια της χρηματοδότησης που έλαβε ο Δήμος λόγω ΙΑΝΟΥ.

Τόσο ο Γεράσιμος Βαγγελάτος, εκπρόσωπος της ΑΦΟΙ ΠΑΝ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΑΕ όσο και ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος, εκπρόσωπος της ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΕ, υποσχέθηκαν ότι θα ξεκινήσουν τις εργασίες άμεσα και θα ολοκληρώσουν την προμήθεια το συντομότερο δυνατόν.

Ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος ευχαρίστησε τους  δύο ανάδοχους και ευχήθηκε στον κ. Βαγγελάτο καλή σταδιοδρομία στην επαγγελματική πορεία που σκοπεύει να ακολουθήσει.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις