“Ναυάγησε” η εκδήλωση του Παρίση και των υπολειμμάτων του… “Φιάσκο” η συγκέντρωση στον “Κούτουπα”

Τελικά σε μεγάλο “φιάσκο” κατέληξε η υποτιθέμενη συγκέντρωση-συνεστίαση που αποπειράθηκαν να διοργανώσουν κάποιοι λίγοι εναπομείναντες γύρω από τον πρώην Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση στη ταβέρνα “Kουτουπας” στα Δειλινάτα.

Παρά λοιπόν τα τηλέφωνα, παρά τις πιέσεις και παρα τις εκκλήσεις σε παλαιές φιλίες κι όρκους ελάχιστοι ήταν οι πρόθυμοι να ανταποκριθούν καθώς οι περισσότεροι “κλείνουν το μάτι” στην παράταξη Ανουσάκη που ήδη προχωράει κανονικά και θεωρείται “το νέο αίμα” στον αντιμιχαλατικο χώρο.

Βλέποντας λοιπόν ο έσχατος κουμανταδόρος του Παρίση Άγγελος Κωνσταντάκης το αδιέξοδο ανέβαλε την καλέστρα και ήδη ψάχνει μικρότερο χώρο για την εκδήλωση των τελευταίων “πιστών” του Παρίση με επικρατέστερη εκδοχή το καφενείο στα Φαρακλάτα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις