Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Πικραμμένο

 

Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Πικραμμένο

Είχα την εξαιρετική τιμή να επισκεφθώ τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Πικραμμένο. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Μιχαλάτος.

Ο κ. Αντιπρόεδρος ζήτησε να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, καθώς και τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

Είχαμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε για τα δυο δύσκολα προηγούμενα χρόνια, με την πανδημία, τις φυσικές καταστροφές και την ένταση με την Τουρκία να κυριαρχούν. Συμφωνήσαμε ότι παρά τις δυσκολίες, η Κυβέρνηση προώθησε τις προεκλογικές της εξαγγελίες, καθώς και σημαντικές μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς. Οι προοπτικές ανάπτυξης και αναθέρμανσης της οικονομικής δραστηριότητας είναι πλέον θετικές τόσο για το 2021 όσο και για το 2022.

Ο κ. Αντιπρόεδρος έχει ισχυρούς δεσμούς με τα νησιά μας και με χαρά δέχθηκε την πρόσκληση να μας επισκεφθεί το προσεχές μέλλον.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις