Το οδοιπορικό στην Κεφαλονιά στην εκπομπή “Ανοιχτές Σελίδες”

Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή //Ανοιχτές Σελίδες// με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου προβλήθηκε οδοιπορικό στην Κεφαλλονια.

Το οδοιπορικό ξεκινάει με ένα μικρό ντοκυμαντέρ για την Κεφαλλονιά, ακολουθει ρεπορτάζ με ανθρώπους του Τουρισμού που μιλούν για το πώς πήγε φέτος ο Τουρισμός, τι προβλέπουν για του χρόνου και τι αιτήματα έχουν για την Πολιτεία.

Μιλάει η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού σωματείου Λυσσίπη κ Ειρήνη Στεφάτου, διαβάζει ποιήματα για την Κεφαλλονιά του καπετάν Γιώργη Σπηλιώτη η κ Σοφία Παπαδοπούλου Βασιλοπούλου και ακούγονται τραγούδια από τις συναυλίες με τον Δαυίδ Ναχμία στο Πιάνο και ερμηνευτές Μπάμπη Βελισσάριο Πένυ Μπαλτατζή και από αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη που ειχε πραγματοποιηθεί στα Φαρακλάτα με τον καταξιωμένο μαέστρο κ Παναγή Μπαρμπάτη.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ Γιάννη Παπαδάτο για την πολύτιμη βοηθειά του.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις