Συναυλία αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Βαλλιάνου

Ο Δήμος Αργοστολίου παρουσιάζει τη συναυλία «Άξιος Εστί», αφιερωμένη στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντα οικουμενικού πνευματικού άνδρα και κορυφαίου μουσουργού Μίκη Θεοδωράκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου (πλατεία Βαλλιάνου).

Τραγούδια του συνθέτη από όλες τις περιόδους της καλλιτεχνικής του δημιουργίας θα ερμηνεύσουν,η τραγουδίστρια του Μίκη Θεοδωράκη Σοφία Μιχαηλίδη μαζί με τους τραγουδιστές της Κεφαλονιάς Σπύρο & Μάκη Καραβιώτη. Τους ερμηνευτές θα συνοδεύσει οκταμελής ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ανδρέα Μπουτσικάκη.

Χρέος όλων μας να τιμήσουμε με την παρουσία μας τη μνήμη του Μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη καθώς και τους  ισχυρούς βιωματικούς και πολιτιστικούς δεσμούς του με το Αργοστόλι.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η συναυλία θα μεταφερθεί στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».

Στην εκδήλωση θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από τον Cov-19.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις