Σφοδρή κριτική στο Σταύρο Σπαθή από το Γεράσιμο Παπαναστασάτο για την παραβίαση του κανονισμού του Δήμου Αργοστολίου στην πλατεία Βαλλιάνου

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  κ   ΣΤΑΥΡΟ  ΣΠΑΘΗ   ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ ΑΛΛΑ  ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ  ΧΩΡΩΝ .

Κύριε   Σταύρο  Σπαθή χωρίς καμιά διάθεση ειρωνείας  πραγματικά σας συγχαίρω για την επένδυση στην οποία, κατά δήλωση σας, προβήκατε στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι  καθώς όντως το πάνω μέρος της πλατείας   από εκεί που ήταν σκοτεινό και έρημο πλέον  έχει μια ευπρόσωπη  και δημιουργική παρουσία .

Από εκεί και πέρα όμως δεν πρέπει να λησμονάτε ότι είστε δημόσιο πρόσωπο  (Πρόεδρος Επιμελητηρίου , Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ , Δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου , Στέλεχος του ΚΙΝΑΛ , εν δυνάμει υποψήφιος  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ,πρώην Πρόεδρος της  “Κράνης”   κ.λ.π ) οπότε δεν έχετε μόνο νομική αλλά και ηθική υποχρέωση να είστε  ο πρώτος   που θα τηρεί τους  κανόνες και τους κανονισμούς    για παράδειγμα στα θέματα κοινοχρήστων χώρων  , διότι εάν εσείς  δεν είστε σωστός  με τι κύρος   και με τι αξιοπιστία θα μπορέσει η Δημοτική  αρχή Μιχαλάτου , στην οποία ανήκετε και εσείς ,   να επιβάλει  την κείμενη νομοθεσία στους υπόλοιπους επαγγελματίες  .

Σας υπενθυμίζω λοιπόν δημόσια  ότι  η απαγόρευση εγκατάστασης γλαστρών και ζαρντινιερών  σε κοινόχρηστους χώρους ισχύει  για όλους , όπως  και η απαγόρευση τοποθέτησης  ηλεκτρικών εγκαταστάσεων . Δεν θα ήθελα να επεκταθώ περαιτέρω και σε άλλα θέματα καθώς σκοπός μου δεν είναι να σας τιμωρήσω η να σας καταγγείλω  αλλά να  δώσω το στίγμα ότι οι  Αιρετοί  και οι άρχοντες της αυτοδιοίκησης δεν πρέπει να προκαλούν το κοινό αίσθημα , ούτε να λειτουργούν με λογικές ΄΄ αρχοντοχωριατισμού ΄΄ σε στιλ   ‘’ εμένα δεν με ακουμπάει  κανείς ΄΄ !!!!.

Καλώ τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ Θεόφιλο ΜΙχαλάτο και εσάς προσωπικά να αντιληφθείτε ότι η κοινωνία μας είναι   μικρή     και ότι χρειάζεται πάντα μέτρο και ήθος σε ό,τι πράττουν   τα Δημόσια   πρόσωπα      ιδίως  όταν   μιλάμε για περιοχές  ΄΄  βιτρίνα  ΄΄  του Δήμου μας .

Γ Παπαναστασάτος  δικηγόρος     , μέλος της πολιτικής παράταξης  Δήμος Αργοστολίου :Παρόν  και Μέλλον .
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις