Δήμος Αργοστολίου «Σημείο Αναφοράς» για τα ΑμεΑ»

Δήμος Αργοστολίου «Σημείο Αναφοράς» για τα ΑμεΑ»

 

       Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του ορισμού του Δήμου μας ως «Σημείο Αναφοράς» στο πλαίσιο εφαρμογής της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία, σύμφωνα με τον Ν.4488/2017 άρθρο 71, στις 13/09/2021 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τους συνεργάτες του γραφείου του Υπουργού Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη αρμόδιου για θέματα σχεδίασης πολιτικών σχετικές με την προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων των ΑμεΑ με στελέχη της Κοινωνικής υπηρεσίας.

     Στην τηλεδιάσκεψη κατόπιν συνεργασίας με τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Τσιλιμιδό, συμμετείχαν:

Ο Προϊστάμενος των Κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, Δημήτρης Δημουλιός,

Η αναπληρώτρια Προϊσταμένη Αλεξάνδρα Παπαναστασάτου και

Η Κοινωνιολόγος και συντονίστρια των Προγραμμάτων Βοήθεια στο σπίτι, Παρασκευή Σολωμού.

      Για τον Δήμο Αργοστολίου και τις Κοινωνικές του υπηρεσίες, προτεραιότητα παραμένει, η προαγωγή, προστασία και διασφάλιση της πλήρους και ισότιμης απόλαυσης όλων των δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών από όλα τα Άτομα με αναπηρία και η προώθηση του σεβασμού της εγγενούς αξιοπρέπειας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Γεώργιος  Τσιλιμιδός
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις