Το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Τραυλού για τη νέα σχολική χρονιά

 

Αγαπητά μου παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί,

μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά και όλοι ευχόμαστε να είναι ασφαλής και δημιουργική για τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς.

Το πρώτο κουδούνι για κάθε χρονιά, ξεκινά με όνειρα, προσδοκίες και στόχους για το νέο έτος!

Εκπαιδευτικοί, Γονείς και Πολιτεία είμαστε απόλυτα συντεταγμένοι σε έναν και μοναδικό στόχο…

Να δημιουργούμε όλες τις κατάλληλες συνθήκες για ένα καλύτερο σχολείο και να συμβάλλουμε κατά το μέγιστο δυνατό στη δημιουργία ολοκληρωμένων εκπαιδευτικά και κοινωνικά πολιτών.

Τα παιδιά μας, σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που διανύουμε, έχουν περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να μας αισθάνονται ενωμένους, αλληλέγγυους και αρωγούς στα βήματά τους.

Πάνω από όλα όμως, ευελπιστούμε ότι τα ίδια τα παιδιά θα παλέψουν με επιμονή, υπομονή, δύναμη και θέληση για ένα καλύτερο αύριο … το δικό τους αύριο!

Μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας και να επιστρατεύσετε  τις ανεξάντλητες δημιουργικές δυνάμεις που κρύβετε.

Στις δύσκολες στιγμές των διλημμάτων σας ας έχετε ως οδηγό τα λόγια του Χριστόφορου Κολόμβου:

«Ποτέ δεν θα διασχίσεις τον Ωκεανό, αν δεν έχεις το θάρρος να απομακρυνθείς από την ακτή»!

Εύχομαι σε όλους από καρδιάς

Καλή Σχολική  Χρονιά!!!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΠΕ ΙΘΑΚΗΣ

 

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ                                                         
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις