Παρουσία του βουλευτή Παναγή Καππάτου στον Αγιασμό για τη νέα Σχολική Χρονιά στο 1ο Γενικό Λύκειο  και το  4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου

Παρουσία στον Αγιασμό για τη νέα Σχολική Χρονιά στο 1ο Γενικό Λύκειο  και το  4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου

 

Είχα την ευκαιρία να παραβρεθώ σήμερα στη τελετή Αγιασμού για την έναρξη του νέου Σχολικού Έτους στο 1ο Γενικό Λύκειο, όπου και ο ίδιος μαθήτευσα κατά τα σχολικά μου χρόνια,  και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου.

Μάλιστα, για το 4ο Δημοτικό σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα αφού ανοίγει τις πύλες του το ανακαινισμένο Σχολείο έτοιμο να υποδεχθεί μαθητές, εκπαιδευτικούς, προσωπικό και γονείς.

Εύχομαι από καρδιάς καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς, το προσωπικό των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων και τους γονείς που σήκωσαν το βάρος της δύσκολης περιόδου που προηγήθηκε.

Πιστεύω βαθιά ότι με προσοχή, σχεδιασμό και τήρηση των υγειονομικών μέτρων μπορεί η χρονιά που ξεκινά σήμερα να αποτελέσει την αρχή του τέλους της δυσάρεστης εμπειρίας που βιώσαμε.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις