Μήνυμα του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη νέα σχολική χρονιά

ΜΗΝΥΜΑ

ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021-22

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας και Ιθάκης εκφράζει προς όλες και όλους, μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς, γονείς, κηδεμόνες, στελέχη της εκπαίδευσης, στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, τις θερμότερες ευχές για μια δημιουργική σχολική χρονιά.

Και φέτος, η έναρξη αυτή, συντελείται κάτω από δύσκολες υγειονομικά συνθήκες όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί από το φαινόμενο της πανδημίας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο συνθηκών, προσπαθούμε και θα προσπαθούμε καθημερινά, να αμβλύνουμε τις ό,ποιες συνέπειες, συνεργαζόμενοι άριστα με τους εμπλεκόμενους φορείς Παιδείας, Υγείας και Αυτοδιοίκησης.

Εύχομαι και πάλι στους μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη.

ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις