“Φουρκισμένος” ο Σαμούρης που ο Θεόφιλος του αφαίρεσε τον τίτλο του “Σερίφη” και έδωσε την Δημοτική Αστυνομία στον Σπύρο Πεφάνη

Όπως φαίνεται έχουν φτάσει στα αυτιά του ολιγάρχη Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου οι ψίθυροι ότι ο Σαμούρης δεν τον υπολογίζει καθόλου και δηλώνει παντού πως “εμένα να ρωτάτε για τα πάντα, αφήστε τον Θεόφιλο” οπότε αποφάσισε να του ρίξει την πρώτη “σφαλιάρα” και να του κόψει λίγο τον πολιτικό “τσαμπουκά”.

Χωρίς τον τίτλο του “Σερίφη” ο  Σαμούρης πλέον καθώς ο Δήμαρχός του Θεόφιλος Μιχαλάτος του αφαίρεσε αυτόν τον ρόλο

Στα πλαίσια αυτά η απόφαση του Μιχαλάτου να μην δώσει την αρχηγία της Δημοτικής Αστυνομίας στον Σαμούρη και ως εκ τούτου να του στερήσει το δικαίωμα να εμφανιστεί ξανά ως “Σερίφης” του Αργοστολίου αποτελεί ένα μήνυμα για αυτόν “να μαζευτεί”. Έκπληξη όμως είναι και το γεγονός ότι το ρόλο του επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας τον ανέλαβε ο υποτιθέμενος Αριστερός Σπύρος Πεφάνης που θεωρητικά δεν είναι και φανατικός οπαδός του δόγματος “νόμος και τάξης” εκτός αν ο Σπύρος Πεφάνης νιώθει λίγο ως κομισάριος στην πρώην Σοβιετική Ένωση οπότε με αυτή τη λογική ίσως ταιριάζει και ο ρόλος του Θεματοφύλακα του “καθεστώτος” Μιχαλάτου.

Ο ολιγάρχης Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος που έδειξε στο Σαμούρη ποιος κάνει κουμάντο στερώντας τον από τον διακαή του πόθο “να σβήνει κλήσεις ξανά”

Η αλήθεια είναι ότι να δηλώνει κάποιος Αριστερός από τη μία και από την άλλη να παρουσιάζεται ως “βαστάζος” του ολιγάρχη Μιχαλάτου είναι κάπως παράδοξο αλλά αυτά τα έχει ξεπεράσει πλέον ο Σπύρος Πεφάνης αφού έχει ξεχάσει παράλληλα και όλα όσα “έσουρνε” προεκλογικά για τον Θεόφιλο Μιχαλάτο που “άπληστο τον ανέβαζε βουλιμικό τον κατέβαζε”.

Ο κατά δήλωσή του Αριστερός Σπύρος Πεφάνης που πλέον έχει εξελιχθεί σε “βαστάζο” του ολιγάρχη Μιχαλάτου παρόλο που προεκλογικά ως υποψήφιος του Φόρτε τον “στόλιζε” με διάφορα κοσμητικά επίθετα “άπληστος, βουλιμικός κ.ά”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις