Το μήνυμα του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου για τη νέα σχολική χρονιά

Αργοστόλι, 12-09-2021

Καλή Σχολική Χρονιά

Αύριο ξεκινάει μια νέα σχολική χρονιά. Μια διαφορετική σχολική χρονιά γεμάτη ποίκιλα συναισθήματα: χαρά για το σμίξιμο των συμμαθητών, ενθουσιασμός για το νέο ξεκίνημα, ανησυχία για την πανδημία.

H εκπαιδευτική κοινότητα και αυτή τη φορά, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, περιμένει αύριο τα παιδιά μας για να τα καλωσορίσει,να τα βοηθήσει να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες που επέβαλλε η πανδημία καθώς και να τους δείξει νέους ορίζοντες γνώσης που θα τα καταστήσουν υπεύθυνους και συνειδητοποιημένους πολίτες.

Ο Δήμος, με το ανθρώπινο δυναμικό του, και πάντα σε αγαστή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, μερίμνησε έτσι ώστε τα σχολικά κτίρια να είναι έτοιμα και ασφαλή για να υποδεχτούν τη μαθητική κοινότητα.

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Αδράξτε την ευκαιρία, εκμεταλλευτείτε τα εφόδια που σας προσφέρονται και εκπληρώστε τα όνειρά σας. Μην χάνετε στιγμή! Με δύναμη, προσπάθεια και επιμονή όλα είναι κατορθωτά.

Όλοι εμείς, οι γονείς, οι δάσκαλοι και ο Δήμος θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε.

Καλή, Δημιουργική & Ασφαλή Σχολική Χρονιά

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Δήμαρχος Αργοστολίου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις