Στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Δήμος Αργοστολίου

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος,  συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Νίκο Κουρκουμέλη, συμμετείχαν σε εκδηλώσεις της 85ης  Διεθνής  Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στην περιοδεία τους στους χώρους της έκθεσης, μεταξύ των περιπτέρων που επισκέφτηκαν, ήταν αυτό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων όπου συνομίλησαν με την Πειφερειάρχη Ρόδη  Κράτσα – Τσαγκαροπούλου καθώς και του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης όπου συνομίλησαν με τον Πρόεδρο Σταύρο Σπαθή.

Η φετινή ΔΕΘ είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα  με θεματικό άξονα το Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον της χώρας στην οικονομία, την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία και συμμετέχουν με περίπτερα και οι 13 Περιφέρειες της χώρας.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις