Το Β’ μέρος της εκδήλωσης αφιερωμένη στον καπετάν Γιώργο Σπηλιώτη στις “Ανοιχτές Σελίδες” του Αχελώου TV

Την εκδήλωση  Αφιερωμένη στο Καπετάν Γιώργο Σπηλιώτη με ποιήματα του Γιώργου Σπηλιώτη  που παρουσιάστηκε στο Αργοστόλι στις 25/8/2021 θα παρουσιασθεί το β μέρος αυτής στις 22.10 στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή //Ανοιχτές Σελίδες//με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου .

Το πρώτο μέρος παρουσιάστηκε το προηγούμενο Σάββατο

 Άλλη μία όμορφη πολιτιστική εκδήλωση, δίπλα στην θάλασσα, στο Αμφιθέατρο “Γεράσιμος Σκλάβος” (Μπαστούνι) στο Αργοστόλι.

«Τα ποιήματα της θάλασσας», μια συναυλία με θαλασσινά τραγούδια, του ποιητή καπετά-Γιώργου Σπηλιώτη, που μελοποίησε και παρουσίασε με την ορχήστρα του, ο Σπύρος Αρσένης. Τραγούδησαν η Χριστίνα Καρύδη και ο Γιώργος Μάκαρης.

Στην εκδήλωση διαβάστηκε του μήνυμα του προέδρου της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών Κώστα Καρούσου, ενώ στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν, ο ποιητής καπετά-Γιώργος Σπηλιώτης, η Βασιλική Γκρέκα Σπηλιώτη, ο Σπυρίδων Λυκούδης, ο Σπύρος Αρσένης .

Ήταν μία συνδιοργάνωση της ΠΕΔΙΝ του Δήμου Αργοστολίου και της Εταιρείας Κεφαλλήνων Λογοτεχνών Ημεδαπής και αλλοδαπής διαμονής, και εντασσόταν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» του Δήμου Αργοστολίου.

Το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για θέματα πολιτισμού Δήμου Αργοστολίου Γιώργος Τσιλιμιδός, καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Γαλιατσάτος.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις