Υποβολή στοιχείων μηνιαίας παραγωγής αλιευτικών σκαφών

Υποβολή στοιχείων μηνιαίας παραγωγής αλιευτικών σκαφών

 

Το Τμήμα Αλιείας Π.Ε. Κεφ/νίας ενημερώνει τους επαγγελματίες αλιείς της περιοχής μας ότι οι επαγγελματικές άδειες αλιείας σκάφους θα ανανεώνονται, εφόσον κατά τη διετή περίοδο ισχύος τους και μέχρι την έναρξη του τριμήνου ανανέωσης, οι αλιείς έχουν ανταποκριθεί στην υποχρέωσή τους για υποβολή στοιχείων αλιευτικής δραστηριότητας.

Ειδικότερα, για τα σκάφη ολικού μήκους κάτω των 10 μέτρων που δεν τηρούν ηλεκτρονικό ημερολόγιο, η υποβολή στοιχείων μηνιαίας παραγωγής θα πρέπει να τηρηθεί για τα έτη 2020 και 2021, για την ανανέωση των επαγγελματικών αδειών αλιείας που λήγουν 31-12-2021. Συγκεκριμένα, θα πρέπει μέχρι 15-9-2021 να έχει ολοκληρωθεί η υποβολή στοιχείων αλιευτικής δραστηριότητας για τους 12 μήνες του 2020 και τους 8 μήνες του 2021.

ΤΜΗΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

                                                               
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις