Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ εύχεται Καλή σχολική χρονιά

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ   9/9/21

Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , με την ευκαιρία της έναρξης της Σχολικής χρονιάς στις 13 Σεπτεμβρίου 2021,, εύχεται σε όλα τα παιδιά

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ,

 καλή πρόοδο , όρεξη και θέληση για να αρχίσουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα ! Ειδικότερα εύχεται στα παιδιά που ανήκουν στα Παιδικά Τμήματα του συλλόγου , της Μαντολινάτας και της Χορωδίας .

Πιστεύουμε βαθειά ότι η μουσική μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους νέους μας να προοδεύσουν ισορροπημένα  στις σπουδές τους και σε όλη τους την Ζωή .

Καλούμε λοιπόν τους γονείς των παιδιών να εμπιστευθούν τον σύλλογό μας και τους άξιους μουσικούς μας και να προτείνουν στα παιδιά τους να πλαισιώσουν τα παιδικά μας Τμήματα , να γνωρίσουν την μουσική, να μάθουν τα έγχορδα όργανα ( μαντολίνο , κιθάρα, κλπ.) και να μάθουν και να αξιοποιήσουν τις φωνητικές τους δυνατότητες , αλλά και να μάθουν να συμμετέχουν σε ομαδικές προσπάθειες !!!

.

Τηλ. Επικοινωνίας :

6944623280  Ρ. ΛΟΥΖΗΣ

6943592949 Β. ΦΩΚΑ

Το ΔΣ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις