Ταξίδι εξοικείωσης στην Κεφαλονιά της Dana Sevuica

ΤΑΞΙΔΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ DANA SEVUICA

Σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας, πραγματοποιήθηκε ταξίδι εξοικείωσης στην Κεφαλονιά, με τη συμμετοχή της διάσημης στη Ρουμανία Fashion – Travel blogger και παρουσιάστριας τηλεοπτικών εκπομπών, κας Dana Savuica (http://danasavuica.ro/ ), συνοδευόμενη από το συνεργάτη της κο Razvan Enescu.

 

H κ. Savuica έχει συνεργαστεί με μεγάλους tour operators της Ρουμανίας με μεγάλη επιτυχία και το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας έχει συνεργαστεί επανειλημμένως με ενέργειες δημοσίων σχέσεων (εκδηλώσεις – ταξίδια εξοικείωσης) για την προβολή ελληνικών τουριστικών προορισμών.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Κεφαλονιά η κ Savuica, πραγματοποίησε πολλές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook (63.000 ακόλουθοι) και Instagram(131.000 ακόλουθοι).

Επίσης μεθαύριο Τετάρτη, θα κάνει παρουσίαση σε εξαιρετικά δημοφιλή εκπομπή, στο μεγάλο κανάλι “KANAL D”.

Εκτός από το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας και ειδικά τον Προϊστάμενο κ. Γιώργο Σταφυλάκη, θέλω να ευχαριστήσω όσους συνετέλεσαν στην μεγάλη επιτυχία που είχε η επίσκεψη της κ Savuica, όπως τα εστιατόρια “VASO’S” στο Φισκάρδο και “KARAVOMYLOS” στην ομώνυμη θέση και τον κ. Βουτσινά Πανταζή (ενοικιάσεις λέμβων) στη Σάμη.

Παραθέτουμε μερικές από τις αναρτήσεις στο Facebook.

https://www.facebook.com/DanaSavuicaOficial/posts/384435599720364

https://www.facebook.com/DanaSavuicaOficial/posts/384831903014067

https://www.facebook.com/DanaSavuicaOficial/posts/385441666286424

                                                                                      Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΙΝ ΚΑΙ

                                                                τ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ  

                                                                                       ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΙΝ

                                                                                      ΣΠΥΡΟΣ     ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

 

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις