Μήνυμα Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020-21

Μήνυμα Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020-21

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις υποψήφιες κι όλους τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Τεράστια η προσπάθεια των παιδιών, μέσα στις σκληρές και αντίξοες συνθήκες της πανδημίας. Μια εξαιρετικά δύσκολη σχολική χρονιά, με τους μαθητές και τις μαθήτριες να υπερβαίνουν τον εαυτό τους, να επικεντρώνονται στο σκοπό τους και τελικά να ολοκληρώνουν τον αγώνα τους.

Μπράβο σε όσες κι όσους πέτυχαν το στόχο τους, την εισαγωγή στη Σχολή που είχαν θέσει ως επιλογή. Εύχομαι το νέο ξεκίνημα να συνοδεύει κάθε βήμα της ζωής τους εφοδιάζοντάς τους με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες έτσι ώστε να χτίσουν το δικό τους μέλλον.

Στα παιδιά που αγωνίστηκαν αλλά δεν είχαν τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν, αυτή την ιδιαίτερη χρονιά, εύχομαι η ζωή που είναι γεμάτη ευκαιρίες να τα οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων τους.

Εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου στους γονείς που συμμετείχαν με το δικό τους αγώνα και υποστήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την προσπάθεια των παιδιών τους. Ευχαριστώ ιδιαίτερα και συγχαίρω τους καθηγητές και τις καθηγήτριες που στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες των παιδιών σ’ αυτή τη δύσκολη διαδρομή και συνέδραμαν καθοριστικά στην επιτυχία τους.

Καλή επιτυχία στη φοιτική σας πορεία!

Πέτρος Δ. Αγγελόπουλος

Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις