Συγχαρητήριο Μήνυμα με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση

Συγχαρητήριο Μήνυμα με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση

 

Η ανακοίνωση των Βάσεων Εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση και η μετάβαση των μαθητών της Γ’ Λυκείου στις Σχολές επιτυχίας τους είναι μια ημέρα ιδιαίτερη και σημαντική.

Η δύσκολη περίοδος για τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς στο σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας που προηγήθηκε, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης του γεγονότος πως η επιτυχία των μαθητών μας είναι πολλαπλάσια.

Στους υποψηφίους που δεν εισάγονται σε κάποια από τις Σχολές της ανώτατης εκπαίδευσης δεν έχει νόημα να επαναλάβει κανείς ότι σήμερα δεν ήρθε «το τέλος του κόσμου». Είμαι βέβαιος πως σε ό,τι και αν επιλέξουν να ακολουθήσουν θα δουν τους κόπους τους να ανταμείβονται με επιμονή, υπομονή και τόλμη.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις