Συλλυπητήριο μήνυμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Δαυγάτων για τον θάνατο του παπα-Σωτήρη

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΑΥΓΑΤΩΝ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η ξαφνική είδηση του θανάτου του Ιερέα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Δαυγάτων, βύθισε σε θλίψη το σύνολο των κατοίκων του Χωριού μας.

Ο αγαπημένος μας παπά-Σωτήρης, διορίστηκε εφημέριος στον Άγιο Γεώργιο το 1982 και επί 39 συναπτά χρόνια υπηρέτησε με συνέπεια, ήθος και πολύ αγάπη την Εκκλησία μας.

Η προσφορά του τόσο στην Εκκλησία όσο και στα Δαυγάτα είναι ανεκτίμητη.

Ο θάνατός του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό σε όλους εμάς που τον ζήσαμε και τον αγαπήσαμε.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και το σύνολο των ενοριτών του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Δαυγάτων, εκφράζουμε τη μεγάλη μας θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Σύσσωμο το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου θα παρασταθεί στη νεκρώσιμο ακολουθία και ως μικρό δείγμα εκτίμησης και αγάπης, στη μνήμη του εκλιπόντος θα κατατεθεί στεφάνι.

Δαυγάτα 26/08/2021
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις