Ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος συνάντησε τον εκπρόσωπο του Δήμου Enghien – les Bains κ. Denis Grammatopoulo μαζί με την καλλιτέχνη κα Laurence Alessandri.

Σήμερα Παρασκευή 27 Αυγούστου, ο  Δήμαρχος Αργοστολίου  Θεόφιλος Μιχαλάτος συνάντησε  τον εκπρόσωπο του Δήμου Enghien – les Bains κ. Denis Grammatopoulo μαζί  με την καλλιτέχνη κα Laurence Alessandri.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Α/Δήμαρχος Γεώργιος Τσιλιμιδός, ο Ειδικός Σύμβουλος Πολιτισμού Διονύσιος Φωκάς και η επίτιμη πρόξενος της Γαλλίας στην Κεφαλλονιά  Emmanuelle Sinagra.

Οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν σε τρόπους προώθησης του νησιού μας στη Γαλλική Αγορά και ειδικότερα στο Δήμο Enghien – les Bains, μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων, ανταλλαγής μαθητών και  σπουδαστών. Οι Γάλλοι φιλοξενούμενοι  μας τόνισαν τα φιλικά αισθήματα που τρέφουν οι Γάλλοι για τους Έλληνες καθώς και στην επιθυμία τους για ενίσχυση των φιλικών δεσμών των δύο πόλεων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της μουσικής βραδιάς με τίτλο MEDITERRANEO TOUR  θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στην Πλατεία Βαλλιάνου.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις