Η Ανδρική Χορωδία και η Μαντολινάτα ΔΕΝ θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση της 30ης Αυγούστου

Η ΧΟΡΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ανακοινώνει ότι λόγω σοβαρού προβλήματος , η Ανδρική Χορωδία και η Μαντολινάτα ΔΕΝ θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση της 30ης Αυγούστου στο Αργοστόλι .

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά την ΔΕΥΤΕΡΑ 30 Αυγούστου , ώρα 9 μμ. , μπροστά στο κτήριο της Περιφέρειας , στο Αργοστόλι

Συμμετέχουν : το Τμήμα Γυναικείας Χορωδίας του συλλόγου , υπό την διεύθυνση της Μαέστρου Αλεξίας Μαρτσέλου  και η Παιδική Μαντολινάτα , υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Σωκράτη Μπένου . Η συναυλία γίνεται με συνδιοργάνωση του Δήμου ΑΡΓΟΣΤΟΛΊΟΥ.

 Ζητάμε την κατανόησή σας . Θα είμαστε πάλι κοντά σας στην ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στις 25.9.21, με τους Κύπριους και Κερκυραίους φίλους μας .

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε !!

Το ΔΣ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις