Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Νομό Κεφαλληνίας και Ιθάκης για το μήνα Αύγουστο

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΕΒΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2021

Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα διανομής προϊόντων ΤΕΒΑ του νομού  μας για τον Αύγουστο 2021 είναι το κάτωθι:

  • 26.08.2021 Διανομή  Δήμου Σάμης (υπηρεσία διανομής Δήμος Σάμης).

β) Διανομή Δήμου Αργοστολίου, από αποθήκη ΒΙΠΕ – κοντά στην Αστυνομία (υπηρεσία διανομής η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας).

  • 27.08.2021: α) Διανομή Δήμου Ιθάκης (υπηρεσία διανομής Δήμος Ιθάκης σε συνεργασία με το Επαρχείο Ιθάκης).

β) Διανομή Δήμου Αργοστολίου, μόνο σε άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα μετακίνησης (AMEA κ.λ.π), (υπηρεσία διανομής Δήμος Αργοστολίου).

  • 08.2021: Διανομή Δήμου Ληξουρίου (υπηρεσία διανομής Δήμος Ληξουρίου).
  • Δικαιούχοι των προϊόντων είναι οικογένειες και μεμονωμένα άτομα που λαμβάνουν το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης και έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να λαμβάνουν προϊόντα ΤΕΒΑ.
  • Οι ωφελούμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και επίσημο έγγραφο που να αναγράφει τον αριθμό ΑΜΚΑ. Επιπλέον, θα πρέπει να διαθέτουν δικό τους στυλό και να φορούν μάσκα.
  • Οι ωφελούμενοι του Δήμου Αργοστολίου (διανομή 26.08.2021), παρακαλούνται να προσέρχονται στην αποθήκη τις συγκεκριμένες ώρες που τους έχουν ήδη υποδειχθεί τηλεφωνικά, προς αποφυγή συνωστισμού.
  • Τηλέφωνα Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας: 2671362701, 2671362700.

 

 

Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΠΕ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις