Μια υπέροχη μουσική βραδιά κάτω από τα αστέρια στο Πόρο!

Μια υπέροχη μουσική βραδιά κάτω από τα αστέρια στο Πόρο!

Μια πραγματικά υπέροχη μουσική βραδιά κάτω από τα αστέρια και το φως του φεγγαριού είχαν την τύχη να ζήσουν όσοι παραβρέθηκαν χτες το βράδυ στο συναυλιακό χώρο που δημιουργήθηκε και τα γεμάτα μαγαζιά στην Κεντρική Πλατεία του Πόρου Κεφαλονιάς!

Τραγουδιστές αυτής της εξέχουσας πολιτιστικής εκδήλωσης του Δήμου Αργοστολίου ήταν οι λαμπροί Κεφαλονίτες Άγγελος Ανδρεάτος και Μελίσα Μαρκαντωνάτου! Όλοι οι μουσικοί ήταν Κεφαλονίτες και ένας Θιακός!

Ο Πρόεδρος του Πόρου Οδυσσέας Γαλιατσάτος αποκάλυψε πριν αρχίσει η μουσική εκδήλωση στο πολυπληθή κοινό πως ο Άγγελος Ανδρεάτος κατάγεται και ο ίδιος από τον Πόρο. Μάλιστα, ο Άγγελος Ανδρεάτος παρουσίασε στο τέλος στον κόσμο τον Ποριώτη παππού του Διονύση Σεριάτο αποσπώντας κι αλλά θερμά χειροκροτήματα και την συγκίνηση των παρευρισκομένων!

Ανάμεσα στους θεατές της εκδήλωσης ήταν όπως φαίνεται στην φωτογραφία μου, εκτός από τον Πρόεδρο του Πόρου Οδυσσέας Γαλιατσάτος, και ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Γηροκομείου του Δήμου Αργοστολίου και πολιτευτής Αριστοτέλης Μπατιστάτος!

Σπύρος Καγκάδης

Δείτε το βίντεο μου με ολόκληρη τη συναυλία εδώ:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=567050171144679&id=1152243956
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις