Πανελλήνια Σπηλαιολογική Συνάντηση στη Σάμη το 2022

Ανακοινώνεται και επισήμως η διοργάνωση της Πανελλήνιας Σπηλαιολογικής Συνάντησης του 2022 στη Σάμη της Κεφαλλονιάς, από τις 31 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου. Την πραγματοποίησή της έχει αναλάβει, υπό την αιγίδα της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Σ.Ο.Ε.), ο Σπηλαιολογικός Ελληνικός Εξερευνητικός Όμιλος (ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο.), ο οποίος του χρόνου συμπληρώνει 40 χρόνια από την ίδρυσή του το 1982.

Πραγματοποιήθηκε μια πρώτη συνάντηση στο Δημαρχείο της Σάμης μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Σωτήρη Κουρή, του Δημάρχου Σάμης Μάκη Μονιά, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Σάμης Αντώνη Καλλιβωκά και της Γ. Γραμματέως του ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο. Ξένιας Γεωργοπούλου, κατά την οποία συζητήθηκαν οι απαιτούμενες υποδομές αλλά και οι επιμέρους δράσεις.

Μια τέτοια διοργάνωση, με συμμετέχοντες απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, θα αναδείξει το αξιόλογο σπηλαιολογικό πάρκο της Σάμης, αλλά και την περιοχή γενικότερα.

Από το Γραφείο Τύπου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις