Στο φως του φεγγαριού 2021-Μουσική εκδήλωση το Σάββατο 21 Αυγούστου στο Κάστρο Αγίου Γεωργίου

                                  Στο φως του φεγγαριού 2021

 

Στο πλαίσιο των φετινών δράσεων για τον εορτασμό της Πανσελήνου του Αυγούστου, που διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης διοργανώνει μουσική εκδήλωση το Σάββατο 21-8-2021, στο Κάστρο του Αγίου Γεωργίου με τη συμμετοχή της Χορωδίας και της Μαντολινάτας Αργοστολίου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Κάστρο Αγίου Γεωργίου».

Ώρα έναρξης: 21:00                                                         Ώρα προσέλευσης: 20:15

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 6974371531. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Μετά την έναρξη, η είσοδος δεν θα επιτρέπεται.

Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα για την αποφυγή διασποράς της νόσου COVID-19: αποστάσεις και χρήση μη ιατρικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα είναι μόνο καθήμενοι.

Την Κυριακή 22-8-2021 ο αρχαιολογικός χώρος του Κάστρου του Αγίου Γεωργίου θα παραμείνει ανοιχτός για το κοινό από τις 20:00 έως τις 24:00.

Είσοδος ελεύθερη.

                                                                            Ο Προϊστάμενος της  Εφορείας

                                                                               Δρ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΑΚΗΣ

                                                                                             Αρχαιολόγος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις