Σε εξέλιξη η υλοποίηση του προγράμματος επιμόρφωσης στα υγειονομικά πρωτόκολλα

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι η υλοποίηση του προγράμματος επιμόρφωσης στα υγειονομικά πρωτόκολλα σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ το πρόγραμμα θα παραμείνει ενεργό έως και 15 Σεπτεμβρίου. Συνεπώς όσοι από τους επαγγελματίες και εργαζόμενους στον τουριστικό κλάδο επιθυμούν να το παρακολουθήσουν μπορούν οποιαδήποτε στιγμή και σύμφωνα με τον διαθέσιμο χρόνο τους, να επισκέπτονται τον σύνδεσμο:

https://kedivim.ionio.gr/gr/curriculum/7/

όπου ακλουθώντας πολύ απλά βήματα,  μπορούν να εκτελούν το πρόγραμμα, προκειμένου να λάβουν την αντίστοιχη πιστοποίηση.

Aφότου ολοκληρωθεί η παρακολούθηση του προγράμματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90%, όσοι επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης με την κατάθεση αίτησης προς το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου. Η αίτηση πρέπει να αναφέρει τον τίτλο του προγράμματος, το όνομα, επώνυμο του χρήστη που παρακολούθησε, τα στοιχεία επικοινωνίας και το e-mail που χρησιμοποιήθηκε για την εγγραφή. Η αίτηση μπορεί να αποσταλεί  μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην διεύθυνση .

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις