Πενθήμερη επίσκεψη της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη

Πενθήμερη επίσκεψη

της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου

στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη

Στην Κεφαλονιά θα βρίσκεται, από την Κυριακή 15 έως και την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη ΚράτσαΤσαγκαροπούλου.

Η Περιφερειάρχης θα παραστεί στις εορταστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου και τον Πολιουχο της Κεφαλονιάς  Άγιο Γεράσιμο.

Συνοδευόμενη από τους Αντιπεριφερειάρχες Υποδομών και Τεχνικών Έργων Μανώλη Ορφανουδάκη, Κεφαλονιάς & Ιθάκης Σταυρο Τραυλό και Αγροτικής Οικονομίας και Αναπτυξης της Υπαίθρου Σωτήρη Κουρή θα ενημερωθεί για τα έργα που εκτελούνται και προγραμματίζονται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ή και σε συνεργασία με τους Δήμους, όπως θα συμμετάσχει σε συσκέψεις εργασίας με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Θα επισκεφθεί το Ληξούρι όπου θα έχει συνάντηση εργασίας για τηνς Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) Παλικής για ενημέρωση των ενεργειών που είναι σε εξέλιξη και θα παρακολουθήσει την μουσική εκδήλωση “Την Ρωμιοσύνη μην την κλαις” την οποία η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συνδιοργανώνει με τον Δήμο Ληξουρίου.

Η Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου θα έχει ιδιαίτερες συναντήσεις με τοπικούς φορείς και παράγοντες  του τουρισμού και της ομογένειας των κεφαλλήνων που βρίσκονται για διακοπές στην πατρίδα τους. Επίσης, η Περιφερειάρχης και Πρόεδρος του Φο.Δ.Σ.Α. Ιονίων Νήσων, θα ενημερωθεί για τα εν εξελίξει έργα στον Χώρο Διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλοστή.

Η Περιφερειάρχης, συνοδευόμενη από τους Αντιπεριφερειάρχες θα επισκεφθεί και την Ιθάκη.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις