Ο Δήμος Σάμης συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους-Ευχαριστήριο στην ACTION HELLAS

 Συγκέντρωση Ειδών Πρώτης Ανάγκης

Ο Δήμος Σάμης  δείχνει την αλληλεγγύη του προς τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών και προχωρά στη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης, συγκεκριμένα:

Συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, έτοιμα προς κατανάλωση
Παυσίπονα
Φυσιολογικό Ορό
Κρέμες για εγκαύματα
Pulvo και Betadine
Βαζελινούχες γάζες
Κολλύρια
Ιατρικές Μάσκες
Βρεφικά Είδη
Υποσέντονα
Τροφές ζώων (Σκυλοτροφή-γατοτροφή κτλ)

  • ΧΩΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ: Γραφείο Πρόνοιας Δήμου Σάμης, Κ.Α.Π.Η Πυλάρου Τηλ.: 2674022640 (31)
  • ΩΡΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ: Από 10:00 – 14:00 • Καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου.

Αυτοτελές Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας

: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ACTION HELLAS

Η ανάγκη παροχής βοήθειας και στήριξης που προέκυψε από τις καταστροφικές ζημιές του κυκλώνα Ιανού, είχε ως αποτέλεσμα να στηθεί ένα μικρό κοινωνικό παντοπωλείο , μέσα από δωρεές ατόμων, επιχειρήσεων κερδοσκοπικών και μη φορέων καθώς και πολλών εθελοντικών δράσεων.

Στήριξαν κυριολεκτικά την μικρή κοινωνία του Δήμου Σάμης και κυρίως την πληττόμενη Αγία Ευφημία. Είμαστε ευγνώμονες, για τη βοήθεια, τη στήριξη και τη συνεργασία, καθώς και τη δύναμη που μας έδιναν για να συνεχίσουμε το έργο μας.

Η εθελοντική οργάνωση Action Ellas, θέλοντας να στηρίξει τους πληττόμενους πολίτες που καταστράφηκαν ολοσχερώς οι οικίες τους, απέστειλε προς την υπηρεσία μας 36 σετ οικιακών συσκευών που περιελάμβανε 2 κατσαρόλες, ένα τηγάνι, και ένα μπλέντερ.

Οι δικαιούχοι παρέλαβαν  τα οικιακά σκεύη με χαρά και ευχαριστίες προς τους δωρητές.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τη στήριξη σας.

Αυτοτελές Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας

Δήμου  Σάμης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις