Ψήφισμα του Επιμελητηρίου για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου

ΨΗΦΙΣΜΑ

H Διοικητητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Kεφαλληνίας και Ιθάκης μετά τον ξαφνικό θάνατο του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνου Μίχαλου συνήλθε σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης, τιμώντας την μνήμη του Κωνσταντίνου Μίχαλου αποφασίζει:

  • Να εκπροσωπήσει το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μίχαλου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.
  • Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης.
  • Να κατατεθεί αντί στεφάνων στη μνήμη του εκλιπόντος, χρηματικό ποσό στη «Κιβωτό του Κόσμου», σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας.
  • Να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα στο ΕΒΕΑ, στην ΚΕΕΕ, στα Επιμελητήρια της χώρας, στον Τύπο και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης.
  • Να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια των μελών του Δ.Σ. προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Για το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης,

Ο Πρόεδρος,

Σταύρος Σπαθής
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις