Στάχτη παντού, οδύνη, θλίψη και απελπισία

Φίλες και φίλοι.
Στάχτη παντού, οδύνη, θλίψη και απελπισία.
Η κλιματική αλλαγή δεν αποτελεί κάποιο σενάριο για το μακρινό μέλλον αλλά ένα εφιαλτικό παρόν , που μαζί με τις εκτεταμένες ζώνες αυθαίρετης δόμησης οι οποίες τακτικά νομιμοποιούνται και συχνά μετατρέπονται σε εύφλεκτες μικτές περιοχές δασικού και δομημένου Περιβάλλοντος και δημιουργούν συνθήκες κόλασης.
Είναι η ίδια πλευρά του νομίσματος κατάπτωσης των αξιών της Δημοκρατίας του Πολιτισμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του βιασμού του φυσικού περιβάλλοντος, αφημένα όλα στους κανόνες της αγοράς, στην απληστία, στις έξυπνες πόλεις που τελικά έξυπνα λεηλατούνται.
Ταπεινώνεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Απευθύνουμε από καρδιάς μια κραυγή.
Πώς νιώθεις:
Μια πρώτη αντίδραση στην οικογένεια μας στα παιδιά μας τους φίλους μας στην πόλη μας σε όλη τη χώρα, στους κατατρεγμένους πολίτες που δοκιμάζονται και λεηλατούνται.
Πώς νιώθεις:
Ζούμε σε ένα ανθρωποκενό, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ θα συνεχίσουμε να γράφουμε ποίηση και παραμύθια και θα νικήσουμε γιατί δεν έχουν στην φαρέτρα τους ούτε μια λέξη, δεν έχουν ευσυναίσθηση, δεν έχουν αγάπη.
Παραμένουμε στα τείχη του Καβάφη με τους πολιορκημένους που θέλουμε να τα ρίξουμε για να ζήσουμε, ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.
Αγαπητοί φίλοι μπροστά σε αυτή την τραγωδία αναστέλλουμε τις εκδηλώσεις στο χώρο του Άλσους Κουτάβου (το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε) και είμαστε στην διάθεση της Περιφέρειας και της Δημοτικής Αρχής με τις μικρές μας δυνάμεις να προσφέρουμε ότι μας ζητηθεί.
Μεταφέρουμε την αγάπη μας και την αλληλεγγύη μας σε όλους μαζί με τις ευχές μας για δύναμη υπομονή θετική σκέψη ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΝΕΙΡΑ.
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
Για τον Φάρο
Παυλατος ΝίκοςΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις