Πολύ ενδιαφέρουσα η 1η παράσταση «Σάκκο και Βαντσέττι» από τις Τσιριτσάντσουλες

Πολύ ενδιαφέρουσα η 1η παράσταση «Σάκκο και Βαντσέττι» από τις Τσιριτσάντσουλες

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η από τις δύο παραστάσεις του θεατρικού έργου «Σάκκο και Βαντσέττι»  από την ομάδα Τσιριτσάντσουλες, στο Θέατρο Άλσους Καλλιθέας Λακήθρας.

Μια δυνατή, ευρηματική παράσταση που τραβάει την κουρτίνα αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο των πραγματικών επιδιώξεων ενός πολιτικού συστήματος το οποίο έχει προαποφασίσει να στείλει δυο φτωχούς Ιταλούς εργάτες στην ηλεκτρική καρέκλα.

Η 2η παράσταση είναι απόψε, Δευτέρα 9 Αυγούστου στις 9:00μμ. Μεταξύ των θεατών θα τηρούνται αποστάσεις και στον χώρο θα διατίθενται αντισηπτικά χεριών. Όπως πάντα δεν υπάρχει εισιτήριο αλλά ελεύθερη οικονομική συνεισφορά των θεατών.

www.tsiritsantsoules.gr

www.tsiri.tv

www.e-traverso.gr

https://www.facebook.com/events/4044431725605897
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις