Η Χιονάτη και οι 7 υπέροχοι μουσικοί

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ

 

Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ

Η παιδική σκηνή του θεάτρου «Τέχνη και Όραμα», από την αρχή της διαδρομής της, παραμένει αφοσιωμένη στο κλασικό παραμύθι. Ο λόγος είναι προφανής. Η δυναμική αυτών των παραμυθιών που μεγάλωσαν τόσες γενιές είναι τεράστια και οι συμβολισμοί τους αμέτρητοι.

Φέτος έχουμε τη χαρά να παρουσιάσουμε ένα από τα κορυφαία και πιο γνωστά παραμύθια, τη «ΧΙΟΝΑΤΗ». Διασκευάσαμε και δημιουργήσαμε μία νέα πρωτότυπη παράσταση με φαντασία που θα μαγέψει και θα ταξιδέψει τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ:     Θανάσης Λιούνης           

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:                   Γεώργιος Γρηγοριάδης

ΜΟΥΣΙΚΗ:                         Βαγγέλης Αυγέρης                   

ΣΚΗΝΙΚΑ:                           Ελένη Ζελίνου

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ:                   Έφη Γαβροπούλου                  

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ:                Βλοτίνα Νουλέλη

 

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Χριστίνα Αλυμπράντη , Βλοτίνα Νουλέλη , Μαριλού Βομβόλη , Αλέξης Μαρτσούκος , Φίλιππος Παπαθεοδώρου και Γιώργος Λαμπριανίδης .

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 Αυγούστου  ώρα: 9.00 μ.μ.

 

Τιμή Εισιτηρίου : 8 ευρώ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις