Αντιπροσωπεία του Δήμου Βύρωνα της Αθήνας στην Κεφαλονιά

Αντιπροσωπεία του Δήμου Βύρωνα της Αθήνας, με τον Δήμαρχο Βύρωνα κ. Δημήτρη Κατωπόδη, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής το Δημαρχείο Αργοστολίου και είχε συνάντηση με τον ομόλογό του Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Τον Δήμαρχο Βύρωνα συνόδευαν, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας κα Λεμονιά Κλωνάρη, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ιουλία Κιούπη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Nottingham κ. Παύλος Κοτσώνης, ο κ. Πάνος Τριγάζης, από τον  «Σύνδεσμο Μπάιρον» και ο Κεφαλονίτης στην καταγωγή και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Βύρωνα κ. Ορέστης Καππάτος.

Στην συνάντηση το παρών έδωσαν, ο Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για θέματα πολιτισμού, κ. Γιώργος Τσιλιμιδός, καθώς και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ριφόρτσο κ. Διονύσης Φωκάς.

«Πολλά μας ενώνουν και τίποτα δεν μας χωρίζει…» ήταν τα λόγια που ακούστηκαν κατά την διάρκεια της συζήτησης και όντως ο Δήμος Βύρωνα αντλεί το όνομα του από τον Λόρδο Μπάιρον, ο οποίος είχε ζήσει στην Κεφαλονιά.

Μάλιστα, την Παρασκευή (6/8)  το βράδυ, στον κήπο του Νάπιερ στο Αργοστόλι, πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετική εκδήλωση – αφιέρωμα με τίτλο «Ο Λόρδος Μπάιρον στην Κεφαλονιά – 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση».

Ο κ. Πάνος Τριγάζης χάρισε ένα από τα βιβλία του με αφιέρωση στον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, ενώ ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα!

Εκ του Γραφείου Δημάρχου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις